IT Consultant

Al ruim tien jaar werk ik in verschillende posities binnen de IT. Ik kijk en denk mee over softwareontwikkelings- en implementatieprojecten. Van het initiele onderzoek naar het hoe en wat, tot het opstellen van gedetailleerde requirements. Zo help ik met heldere doelen en een pragmatische instelling organisaties een belangrijke stap te zetten naar goed werkende en overzichtelijke bedrijfsprocessen en een werkbare IT-infrastructuur. Het liefst doe ik dit voor kleine bedrijven en NGO's.

Ik ben beschikbaar als freelancer op uur- of projectbasis.
Contact

Diensten

Advies
In de breedste zin van het woord. Of het nou een nieuw CRM is of de beste manier om productivity tools in te richten, een nieuwe website te laten ontwikkelen of het hele IT landschap te herzien. Ik help met het opstellen van een helder advies en eventueel implementatieplan.
Projectmanager implementatie
Een goed plan moet ook geïmplementeerd worden. Ik kan de implementatie begeleiden, het proces monitoren en de doelen in de gaten houden. Of het nou gaat om een nieuw weblandschap, datamigraties of het opschonen en optimaliseren van de stack, ik doe het allemaal even graag.
Product owner
Met 5+ jaar ervaring als product owner weet ik precies de sweet spot te vinden tussen snel shippen en grondig te werk gaan. Ik onderzoek de technische mogelijkheden en beperkingen, kijk wat de eindgebruiker nodig heeft en houd rekening met deadlines. Op deze manier ontwikkel ik producten die waardevol en innovatief zijn. Samen met de verschillende expertises (dev, design, sales) zorg ik dat alle relevante inzichten en kennis worden toegepast. Er is weinig dat mij gelukkiger maakt dan een perfect 'gegroomde' backlog en een team dat goed presteert.
Simpele website
Snel een simpele website nodig? Met ruim 20 jaar ervaring in het bouwen van simpele websites help ik je snel en eenvoudig online zichtbaar te zijn. Geen fancy functionaliteiten, gewoon wat jij nodig hebt. Wordpress, Tilda of Squarespace; makkelijk zelf te onderhouden dus. Na een korte intake om te kijken of ik je kan helpen krijg je een offerte en kunnen we aan de slag.
Testimonials
Santi is een zeer bekwame IT'er die over alle verschillende aspecten van onze IT-processen meedenkt; voor cliënten maar ook voor het team. Sociaal super vaardig en heel fijn om mee samen te werken.
Femke Zeven
Managing Director Bureau Clara Wichmann
Al enige jaren verricht Santi verschillende IT-werkzaamheden voor Stichting Tamsarya. Onze ervaringen zijn zeer positief. Samengevat: deskundig, communicatief, holistisch, sociaal en kan goed meedenken in een proces. Een combinatie van eigenschappen die wij als stichting als zeer prettig hebben ervaren.

Trees Rijsewijk
Stichting Tamsarya
"Fantastisch, secuur, super snel. Topper!"

Martin Spitholt
Executive Director Wildlife Forensic Fund